Info

Hvem er vi: 

The DJ Killers er det moderne partyband, der leverer et show på over 2,5 time med over 100 danske og internationale pophits, spillet non-stop!

Rikke Rusholt på  vokal og keyboard,

Tobias Tretow på vokal keyboard,

Anders Fisker på synthesizer og bas,

Frede Panduro på guitar og keyboard og

Rasmus Sitarz på trommer og kor.

Presse

Sæt gang i festen!

The DJ Killers sætter gang i festen og bringer folk på dansegulvet – hvor de er kommet for at blive. Bandet er på mange måder et klassisk kopiband, som man kender og elsker dem fra firmafester, julefrokoster og andre festlige begivenheder – men med et twist. For The DJ Killers, som består af fem dygtige musikere, støver nemlig det velkendte koncept af, og bringer det op i tidens ånd med numre fra blandt andre LOC, Beyonce og Bruno Mars.

100 hits på 2,5 time

The DJ Killers leverer et velkomponeret musikalsk indslag, der består af seks forskellige medleys fordelt på to sets, som med garanti vil få smilene frem og fødderne ud på dansegulvet. I alt er der tale om 100 forskellige sange indenfor både internationalt pop, R&B, rap, soul og dansk musik – med andre ord er der noget for enhver smag.

Hvem er vi

På scenen kan man opleve Anders Fisker på synthesizer og bas, Rasmus Sitarz på trommer og kor, Frede Panduro på guitar og keyboard, Rikke Rusholt på keyboard og vokal, samt Tobias Tretow på vokal. Alle fem er musikere er i deres 20’ere og stammer fra Midtjylland.